Heel veel blokjes kopen op Bricklink

SHOP.... Bricklink:

Zoals vermeld verkoop ik ook gebruikte LEGO®, het gaat hierbij zowel om complete sets, als om losse onderdelen, bouwboekjes, poppetjes enzovoort.

Voor deze verkoop maak ik gebruik van een webwinkel, op het platform Bricklink.

De LEGO® die ik verkoop is altijd in zeer goede staat, sets zijn ook altijd helemaal compleet en voorzien van bouwboekje, tenzij anders vermeld in de omschrijving bij het object.

Is er niets voor u bij deze keer, kom dan vooral nog eens terug. Er worden regelmatig andere sets en onderdelen aan het assortiment toegevoegd.

Als u onderdelen nodig heeft en u kunt ze niet vinden, of u heeft geen zin om zich te verdiepen in Bricklink, stuur me dan een mailtje en ik zal proberen u te helpen.

Naar de webwinkel

Om via Bricklink iets te bestellen dient u zich bij een eerste bestelling te registreren. Dit is geheel kostenloos en u ontvangt van Bricklink of hun partners ook geen ongewenste E-mails. Verder werkt de website zoals bijna iedere andere webwinkel met het zogenaamde winkelwagentje of boodschappenmandje. De voorraad in mijn winkel is altijd actueel. Al maakt ook ik wel eens een foutje. Betaling kan via bankoverschrijving, paypal, of contant bij afhalen.

Bricklink is ontwikkeld en begonnen in de VS, en daarom geheel in het Engels. De meeste helppagina's zijn inmiddels wel vertaald naar het Nederlands, en als u nog vragen heeft zal ik ze ook graag beantwoorden, stuur me dan gewoon een mailtje.

Als u zich heeft aangemeld op Bricklink stuur dan even een mailtje naar Bricklink@heelveelblokjes.nl en vermeld daarin uw gebruikersnaam op Bricklink. Ik maak dan in Bricklink een kortingscoupon voor u aan, die u in mijn Bricklinkshop kunt gebruiken.

Rechtstreekse link naar mijn webwinkel

Brickfactory

Site met bijna alle bouwtekeningen digitaal

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO®-Groep. Deze website wordt niet door de LEGO®-Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.

Leest  u ook eens de fairplay pagina op de officiële legowebsite

 ©2014 copyright, webdesign en invulling; René Schulte