MOC's van Tom en Maaike

Op deze pagina een overzichtje van de MOC's van Tom, geboren in 2000. Inmiddels is hij niet meer actief met Lego bezig, maar wie weet komt dat in de toekomst nog weer net als zijn vader.

Gelukkig gebruikt ook Tom de lego zoals het bedoeld is, dus steeds weer wat anders bouwen. af en toe is hij dusdanig tevreden dat het op de foto moet/mag. De eerste hier afgebeeld is gemaakt op 9 jarige leeftijd, en is een Indiana Jones avontuur.

Helaas geen foto van het middenstuk, maar onder de grote tandwielen zitten nog Schorpioenen en Spinnen. Die krijgen hun voedsel dus gemalen.

Dit soort MOC's zijn het bewijs dat als je maar een grote variatie aan blokken hebt, je ook van alles kunt maken.

Zoals gezegd het restaurant is inzending geworden voor het Lego-magazine. Niet alles is goed op foto gekomen, danwel in het interieur niet goed te fotograferen. Toch was het voorzien van pizza oven, frisdrank-automaat, en kippengril. Deze is gemaakt op 10 jarige leeftijd.

Als Tom en Maaike uit logeren gaan, en je geeft ze een emmer met oude lego mee, geeft dat bij thuiskomst ook verrassende bouwwerken. Nu lekker beperkt door de mogelijkheden van de beschikbare lego uit eind jaren '60, begin '70. Hieronder een paar Foto's van december 2010. De gele vrachtwagen, en de 3 etages hoge bus zijn gemaakt door Maaike (6 jaar), de rest door Tom (10 jaar)

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO®-Groep. Deze website wordt niet door de LEGO®-Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.

Leest  u ook eens de fairplay pagina op de officiële legowebsite

 ©2014 copyright, webdesign en invulling; René Schulte